söndag 26 februari 2012

Game of thrones

Kände pressen att börja titta på The Game of Thrones eftersom det är världens dyraste tv-serie och jag är en sån som snällt betalar tv-licens. Man vill ju ha valuta för pengarna liksom. Samtidigt är det lite jobbigt med fantasy och att liksom vara tvungen att sätta sig in i en helt ny VÄRLD, jo jag vet ju att det är själva poängen med fantasy, men det är ju inte riktigt min grej.
Dessutom: program som sänds klockan 22 en vardagskväll går ju fetbort för folk som går och lägger sig vid 21-hugget även utan influensavirus i kroppen. Men som väl är finns ju svt play. Och SMART SOM JAG ÄR så har jag ju köpt en dator med HDMI-uttag, så att man slipper se denna mäktiga och påkostade produktion på en 13-tumsskärm.

Så nu har vi sett den. Och jadå, den kan nog bli något. Fast det var ju ett förfärligt stort persongalleri att hålla reda på, och intrigerna kändes inte helt igenom solklara. Däremot var det lätt att förstå varför man valt att förlägga sändningarna till klockan 22, för det var ju ett evigt strippande och incestuöst sexande i var och varenda buske stup i kvarten som små oskyldiga barn kanske inte nödvändigtvis behöver ta del av.

Gillade "vätten", drottningens ena bror, bäst. Det är by the way samma skådespelare som spelar huvudrollen i The Station Agent.  Fast hur många dvärgskådespelare kan det egentligen finnas?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar