onsdag 22 februari 2012

I förnekelsen

Igår tyckte jag ju att det började killa i halsen, men så tänkte jag att det säkert bara var på grund av ångor eftersom jag hade tvättat några burkar med T-röd på jobbet. Och så var det ju asjäveljobbigt att springa och då berodde det på att det var så lerigt och tungt i marken. Och så frös jag hela kvällen, men det berodde förmodligen på att pannan inte hade startat som den skulle efter sotningen i måndags. Och så svettades jag som en gris hela natten, men det berodde förstås på att pannan jobbade för högtryck efter att ha varit avstängd. Och så gjorde det ont i hela kroppen när jag steg upp, men det var väl träningsvärk då. Specifikt ont gjorde det i halsen, men det var väl en släng av DeeWees killförkylning bara. Trött som FAN var jag också, men det är väl inte så konstigt när man jobbar och stressar och har sig hela tiden. Så jag svepte en Treo, denna universalmedicin som ju liksom både är uppiggande och smärtlindrande, och så åkte jag till jobbet. Frös som en hund trots att Salvatore har fixat värmen i The Queen of Volvo. Hunden i mitt sällskap frös däremot inte, så här borde man kanske anat ugglor i mossen, men lever man i förnekelse så gör man. Jobbade och tyckte det var motigt och jobbigt och kände mig allmänt TRÖGTÄNKT, värre än vanligt ska väl kanske tilläggas. Dålig deal när man håller på med viktiga och skitsvåra saker som MÅSTE vara klara senast fredag eftermiddag. Och alla kroppens leder kändes som att de hade rostat ihop helt och hållet och var inte alls med på noterna utan tjurade och värkte. Bubblade i mig en Treo till frukostfikat och ytterligare en till lunch, men det hjälpte föga.

Kom hem, fick för mig att kolla om jag kanske hade lite feber, vilket inte har inträffat på åratal, men någon gång ska det ju ske och varför inte nu? Tänkte mig en liten nätt höjning inom normalfördelningskurvan i stil med 37,5, men nähä, 38,8 visade termometern på, trots en rätt så rejäl Treokonsumtion under dagen. Nu ligger jag nedbäddad och tycker livet är djävligt orättvist eftersom jag snudd på är PISKAD att jobba imorgon och på fredag oavsett hur läget är. Det är jag och Martin Luther.

Bra saker just nu: Bärbar dator, trådlöst internet, svt play och en liten tax som har bäddat ner sig själv under mitt täcke.
Dåliga saker: VIRUS. Dessa obligata intracellulära parasiter (bra uttryck som jag snappade upp när jag pluggade biologi) kan ju förslagsvis ta och DÖ. Helst till imorgon. Gud, fixar du? Tack på förhand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar