onsdag 15 februari 2012

2012-02-15

Klockan närmar sig halv sju och jag är nyss hemkommen efter att dels ha jobbat in den timme jag var tvungen att sluta tidigare igår (och kom ändå hem en timme senare än normalt på grund av lokaltrafiken) för att kunna baxa iväg Queen of Volvo till Salvatore Bildoktorn, och dels efter att ha jobbat över pga jävelmycket att göra.


Dessutom ringde dom från bilverkstan och hade inte hittat något speciellt fel på bilen och nu startade den minsann snällt och vänligt varje gång. Det enda som var onormalt var att bilstereon drog jättejättemycket ström, typ 1 ampere per timme. Det tyckte inte jag lät jättejättemycket, men normalvärdet var tydligen omkring 0,02 ampere, så det var väl rätt mastigt i alla fall. Fast då skulle väl batteriet vara URLADDAT istället för FULLADDAT, kan man ju tycka. Gillar verkligen inte den här typen av diffusa fel. Antingen ska saker bara fungera, eller så ska de vara helt sönder och därmed också gå att laga. Inte fungera för det mesta och inte alls ibland.

Fick i alla fall semla av min man idag på grund av att vi missade Alla Hjärtans Dag igår eftersom snudd på hela kvällen (kändes det som i alla fall) gick åt till att bogsera bil. Av mig fick han ingenting, om man inte ska räkna att jag gav bort en polotröja (innan jag visste om det här med semlorna). Tror inte det kan räknas som kärleksgåva eller en altruistisk handling, för jag gillar inte polotröjor. Oklart varför jag ens haft en i min ägo, men jag tror den kan ha legat i någon kasse med kläder som jag fått när någon rensat garderoben och så har jag tänkt att den kanske kan komma till nytta när det är riktigt kallt ute. As if. Jag använder ju inte ens halsduk när det är tjugo grader kallt.



Och så väntar jag på det nya barnbarnet. En vecka över tiden idag, är det inte dags att titta ut snart då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar