söndag 3 februari 2013

Tomorrow's just another day

Jag är fortfarande sur över att vintern jävlas och att det kom snö på min fina barmark. Men idag sken i alla fall solen, himlen var blå och det var alldeles vindstilla. Så vi kom på att vi skulle åka till havet en sväng. Det var uppenbarligen en idé som vi delade med resten av kommunen, man skulle kunna tro att det var juli månad och folk hade gått man ur huse för att lapa sol. Okej, det var kanske att överdriva en aning, men ändå. Gå hem med er, hade jag lust att snäsa åt alla som stod och blundade mot solen och njöt av vårkänslorna. Gillar inte när naturen är nedlusad med folk (ja, jag vet att jag också är "folk" i andras ögon, men det får ju vara deras bekymmer). Tur man inte är född i Calcutta eller något annat trångbott ställe i alla fall.

Vi åkte hem, åt lunch, tittade på första avsnittet av andra säsongen av Sons of Anarchy. Alltså, i slutet av första så fick jag lite uppfattningen att Samcro skulle ändra inriktning på verksamheten, och det kanske de gör längre fram, det återstår ju att se. Annars tycker jag mest att de fortfarande var rätt så angelägna att pyssla med sina illegala vapenaffärer dagarna i ända. Och nu kommer det ju nazister in i bilden och vill styra och ställa med ett och annat där i Charming, så det där kan de nog inte sluta med i första taget, misstänker jag.

Har bakat bröd, nu står en experimentsockerkaka med hackade nötter och hackad 72-procentig choklad i ugnen. Den verkar aldrig bli färdig, så jag kanske ska betrakta experimentet som misslyckat. Eller inte. Sedan ska jag "passa på när ugnen ändå är varm" och göra en fiskgratäng som vi ska ha till middag ikväll.  Därefter anser jag att flitkvoten är fylld för dagen, så då ska jag gissningsvis avrunda dagen med att kolla på Ponnyakuten och Desperate Housewives. Hodeladi hodeladi hoppsan vilken dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar