måndag 4 februari 2013

In the future to come

Breaking news: JAG HAR KÖPT EN NY TELEFON. En sån där smart en. Fick ett infall idag och klev in i en telefonaffär och berättade att jag gissningsvis var bland de sista i Sverige som inte hade en, så please help me. En vänlig försäljare försäkrade mig om att så var inte fallet, och så prackade hon på mig en sån där svart blank sak med jätteskärmen Allan. Sedan när hon skulle trixa med att ändra mitt befintliga abonnemang till ett med surf och grejer så vrålade hon "HAHA, DU HAR JU COMVIQ KNOCK OUT...JA, DET FINNS JU INTE LÄNGRE OM MAN SÄGER SÅ" så att det hördes över hela de centrala delarna av Ankeborg. Tack så mycket.

Jag tecknade mitt Comviq Knock Out-abonnemang cirka 2003. Det var väldigt förmånligt på den tiden. För ett tag sedan när jag åkte tåg i snökaos så var jag tvungen att surfa med mitt Comviq Knock Out för att kolla tidtabellen. Det kostade mig drygt 30 spänn att kolla upp om tåget från Lund skulle avgå i tid eller ej, plus en hel del mental styrka eftersom det gick Så. Djävla. Långsamt. Det var cirka hundra gånger värre än när man surfade uppringt med ett 56k-modem, om nu någon mot förmodan minns hur det gick till på den gamla goda tiden när allt var som det skulle. Hur som helst: Inte så förmånligt längre.

I alla fall. Nu ligger min nya telefon på laddning och jag tycker den tar god tid på sig. Ska det vara så här när man ska ta steget in i framtiden? Va? Va? Va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar