måndag 25 februari 2013

Tänk jag drömde inatt att jag hade en katt och den åt bara sill och potäter

Sitter här och är trött som ett AS. Förkyld som ett svin. Har ont i höften som en...jag vet inte. Pensionär? Jag önskar att jag hade kunnat säga att jag "vred till" min höft på något vis när jag var ute och gick innan idag, men så var det inte, jag bara gick rakt fram på platt mark och så plötsligt gjorde det svinont på ett nytt sätt. Antar att det kan bli så eftersom höften tydligen att betrakta som en slags komplicerad trafikplats med av- och påfarter för snudd på alla kroppens muskelfästen och är det inflammerat på ett ställe påverkar det förstås allting runtomkring också, men jag ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET HÄR NU.

Struntade i Brottet 3 igår till förmån för nattsömn. HA. HA. HA. Först kunde jag inte somna. Sedan började Hilding, taxen som helt urskiljningslöst tuggar i sig vad som råkar komma i hans väg, att spy. Mysigt. Not. Sedan drog hjärnan, min alltså, igång på högvarv. Utan att gå in på detaljer så finns det grejer att älta. Ält ält ält, sådär höll hjärnan på större delen av natten. Inte konstigt att man knappt orkar tänka på dagen då.
  
Min man körde på ett rådjur i morse. Det är mycket ond bråd död just nu, inte bara i Sons of Anarchy. På grund av att han var tvungen att köra till verkstan för ett utlåtande blev vi försenade till vårt byggmöte, som vi skulle ha med firman som ska byta vårt tak senare i vår, men det gick bra att komma lite senare. Jag förväntade mig en butter och fåordig surgubbe i blåställ som skulle ta emot i någon skitig bod någonstans ute i Tjottahejti, men blev synnerligen förvånad när vi mötte upp en social och sympatisk man, något yngre än vi, som visade in oss i ett ljust fräscht kontor där ett exemplar av "Arbetsmiljöboken" låg på skrivbordet och såg förtroendeingivande (om än ganska oläst) ut. Efter besöket kände vi oss nöjda. Om man nu ska bli lurad, för det blir man ju ändå alltid, så betalar ju åtminstone jag hellre skitmycket pengar till någon som är trevlig än skitmycket pengar till ett djävla svin. Alternativen "att inte bli lurad" respektive "betala en rimlig summa" ser jag inte som särskilt realistiska, men den som lever får se.

Nu ska jag surfa på Bokbörsen efter böcker som inte finns i vanliga handeln (måste ju trösta mig med något när det är så DJÄVLA synd om mig och jobbigt allting) och sedan ska jag slänga mig i bingen och förhoppningsvis sova i många långa timmar. Tjo flöjt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar