onsdag 10 oktober 2012

Sockiplast

Har köpt sockiplast. Jag har inte använt sockiplast sedan jag gick på lekis, cirka. Provade dom igår och det kändes ungefär som jag mindes det. Det saknades bara en röd gympadräkt i baddräktsmodell med halvlång ärm och en liten volang. Samt ett bomullsband tvärs över överkroppen för att markera vilket lag man tillhörde. Går det ens till så nuförtiden?

Sockiplast i alla fall. Ska inviga dom på riktigt idag under lunchlöpningen. Då ska även saker och ting ställas på sin spets. Sabina och jag (och Remus) har en runda som vi har sprungit några gånger nu. Jag har mätt upp den på karta och fått den till drygt 4 km. Vi har tagit tiden och kommit fram till ett tempo som känns rimligt och på gränsen till bra. Men enligt Sabinas APP, Runkeeper, så är den bara 3,7 km. Vilket inte bara innebär att vi springer en kortare sträcka, utan dessutom att vi är betydligt söligare än vad vi fått för oss. Bortsett från det så stör det mig sjukt mycket att jag helt skulle ha tappat förmågan att bedöma tempo. Så idag ska jag låna Tords GPS-klocka igen och så får vi se hur det egentligen ligger till. Beroende på vilket resultat som är mest gynnsamt så ska jag sedan investera i antingen en GPS-klocka eller en smartphone. Haha, nej, skojar bara.

Sabina och jag ska i alla fall inviga våra nya egendesignade tröjor idag. Kommer ju aldrig att göra en Iron Man, men den kvinnliga motsvarigheten är gissningsvis lite enklare att få till.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar