lördag 13 oktober 2012

Lördag pt 3

Sitter i köket och har sett Ensam Mamma Söker. Tydligen såg jag denna  veckans avsnitt i tron att det var förra, så idag fick jag alltså se förra veckans avsnitt och låtsas att det var denna för att slippa se speedwaydejten, hemma-hos-föräldrarna-dejten och det andra som jag såg tidigare i veckan en gång till. Inte för att skillnaden blev sådär enorm. Idag var det till exempel en kille som valde att åka hem frivilligt istället för att en skulle bli utröstad, enligt egen utsago för att de rätta känslorna inte hade infunnit sig. Ja, då var det väl en av de ANDRA killarna som började lipa och alla sa "oj vad det här blev känslosamt" och gruppkramades och torkade tårar och hade sig. Alltså allvarligt, hur länge har de "känt" varandra, två veckor? Jisus.

Från det ena till det andra. Häromdagen var jag ute och gick med Hilding, taxvalp med rätt att döda. Mötte tre bröliga tonårskillar som gick en bit från en gymnasieskola och blossade på cigaretter, knuffades och tuffade sig i största allmänhet. När jag gick förbi sa två av dem helt otufft Ååååh vilken söt valp, får man klappa den? Det fick de. Den tredje gick vidare och låtsades som ingenting.
- Han är rädd för hundar, han har blivit biten, upplyste den ena tuffingen som en förklaring.
- Ja, det är ju...började jag.
- AV EN CHIHUAHUA, brölade den andre tuffingen "hjälpsamt" och så bröt de ihop i en gemensam skrattsalva som helt dränkte den tredjes försök att berätta att det faktiskt var en rottweiler som hade bitit honom, så det så.

Tonårshumor. Alltså. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar