lördag 20 oktober 2012

Lördag

Den där "tyskvärmen" som utlovades i helgen känns lite överdriven. Visst är det fina sköna plusgrader, men ungefär fram tills nu har det varit dimma så in i vassen, så en hel del av den härliga brittsommarkänslan har gömts i en våt yllevante.

Steg upp rätt så tidigt i morse och åkte på valputställning med Hilding. Det gick bra och vi kom hem fullastade med priser. Tyvärr vann han en säck foder som vi håller på att fasa ut till förmån för en annan sort, samt en agilitytunnel som vi redan har en av, men det är ju känslan som räknas. Han vann även en leksak som han i detta nu tuffar omkring med här och är mäkta stolt över, och de andra hundarna låter honom för en gångs skull hållas. Annars brukar det ta cirka 10 sekunder innan Remus har omfördelat resurserna, men så är inte fallet idag.

Har precis slängt in en örtkryddad kotlettrad av rapsgris i ugnen. Rapsgrisen som får rapsolja i fodret, ska tydligen bli extraordinärt god på tallriken enligt reklamen. Det är i och för sig rätt svårt att misslyckas med helstekt kotlettrad, men den som lever får väl se om det märks någon skillnad. Ska nu masa mig upp ur soffan och masa mig ner till potatislandet och gräva upp ett kok. GI och LCHF och andra dieter som utesluter potatis kommer aldrig någonsin att slå igenom i detta hem, så mycket kan jag säga utan att ljuga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar