söndag 21 januari 2024

Saker som stör mig med Danmarks herrhandbollslandslag

1. Att den nya målvakten Emil Nielsen, som lite ser ut som att han är son till en grisbonde, inget fel på det såklart, men han är lite rultig och har någon form av pottfrisyr och man slulle kunna tro att han strax ska gå ut i svinhuset och mocka snarare än ägna sig åt bollsport, är så OBEHAGLIGT bra fastän han bara är, vad det ser ut som, cirka tolv år. Det räcker väl för farao med att de har supermålvakten Niklas Landin?
2. Att Mikkel Hansen har rött pannband om de har det röda matchstället och bländvitt om de har det vita. Retar mig helt orimligt mycket på detta.
3. Att Hans Lindberg inte kan så mycket som sätta en fot på planen utan att det ska kommenteras a. hans ålder (42 i skrivande stund) och b. att han kallas för "Hans Majestät Lindberg". Fast det kanske mer har med de svenska kommentatorerna att göra för nu har jag sett Danmark KNUSE Norge (29-22) på dansk tv och de danska kommentatorerna höll i alla fall inte på och tjatade om det. 

Men ja. Tack ändå Danmark, får jag väl ändå säga. För i och med den här vinsten är Sverige klara för semifinal. Tjohooo. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar