fredag 26 januari 2024

Åh NEEEEJ, Sverige-Frankrike 30-34 EFTER FÖRLÄNGNING NÄR SVERIGE LEDDE OCH DOMARNA GJORDE FEL (eller åtminstone ett par otroligt tveksamma domslut i slutsekunderna och vad fan ska man med VAR till om den inte används?)

Alltså NÄÄÄÄE VAD SURT. Först spelade Sverige en medioker första halvlek och Frankrike ledde med 17-11 i paus. Sen gjorde Sverige en MAKALÖS upphämtning i andra halvlek, bland annat räddade Palicka tre straffar, och ledde med 27-26 med 15 sekunder kvar och Gottfridsson dunkade in det man trodde skulle bli 28-26 men det målet blev bortdömt pga stegfel (tveksamt när man såg reprisen, tyckte det såg ut som studs, tre steg, skott på mål men det tyckte uppenbarligen inte domarDJÄVLARNA) och sedan lyckades Frankrike sno åt sig bollen och göra mål på ett djävla frikast när det var en sekund kvar  och där det också var stegfel (eller rättare sagt fotfel) men som domarna valde att inte ens VAR-granska utan dömde mål utan vidare och så var det plötsligt 27-27 och förlängning. Och då var det lite som att luften gick ur Sverige och Franrike spelade också ett fantastiskt försvarsspel som Sverige inte kom igenom eller runt och så var det med den saken. Surt, brukar verkligen inte skylla förlust på domare, men det här kändes faktiskt tveksamt. Aja, nu är det som det är. Nu kommer jag att heja på Tyskland i den andra semin pga orkar inte med fler danska guldmedaljer, hahaha.