torsdag 1 november 2012

HURRA, Sverige - Ukraina 27 - 23

Sitter här och har precis genomlidit EM-kvalet i handboll på hemmaplan, och det gick ju vägen trots att Sverige i det närmaste ställde upp med ett pojklag. Eller nä, kanske inte riktigt. Men det var en hel del nykomlingar med, Kim Andersson har ju slutat i landslaget, och det stabila mittförsvaret i form av Jernemyr och Karlsson fanns inte heller på plan. Men jag tycker ändå att Sverige skötte sig med bravur.

Är nu helt slut efter a. handbollen och b. dagens besök i Malmö. Jag kan inte nog betona hur glad jag är att jag inte bor i en storstad. Höll på att få krupp bara när vi skulle ta oss in och ut via allsköns betongspaghetti med filbyten hit och dit. Och då var det inte ens jag som körde. Tror att om jag skulle besöka till exempel New York så skulle det förmodligen vara en upplevelse i stil med att hamna på en annan planet.

Men jag hittade i alla fall Fotkultur, butiken för barfotafantaster, och det besöket uppfyllde alla mina förväntningar och lite till. Fick tala ut alldeles perverst länge om min fötter och min löpträning, fick mitt löpsteg filmat och analyserat samt bra tips om hur jag ska gå vidare och trappa upp min träning. Kände till slut eventuellt att killen i affären kanske ville att jag skulle gå så att han fick dricka kaffe, sköta bokföringen eller kolla sin Facebook. Å andra sidan köpte jag två par vinterstövlar, så en liten slant har de väl i alla fall tjänat på mig.

Tänkte skriva ett epos om mina nya stövlar, men nu gastar min man att det är skräckfilm på tv så jag  får väl göra honom sällskap framför The Thaw.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar