torsdag 22 november 2012

Bonde söker nåt

Satt som vanligt klistrad framför veckans avsnitt av Bonde söker fru. Nu börjar det verkligen dra ihop sig. Så här tycker jag: Klas måste välja Sandra. Alltså SANDRA och inte den blonda och silikonstinna Sanna. Orsak: Klas verkar vara en skitsnäll person. Sandra verkar också vara en skitsnäll person. Sanna verkar däremot vara en sån som kan gå över lik för att få som hon vill. Relation mellan skitsnäll och kan gå över lik blir ALDRIG bra, sanna (hö hö hö) mina ord. Skitsnäll plus skitsnäll är en bättre kombination. Därför, Klas: Välj SANDRA.

Sen tycker jag det kvittar med dom andra. Kamel-Bengts kvinnor verkar vara trevliga båda två (däremot är jag lite rädd för Kamel-Bengt själv. Han är sju om en jultomte på syra på något sätt). Kjell-Arne Bengt-Arne Sven-Arne får det nog också bra med vem han än väljer, ärligt talat så har alla hans kvinnor varit så himla okarismatiska att jag kan knappt skilja dem åt. Men de verkar snälla och rara och omtänksamma, så det blir nog bra vem han än väljer. Och Spannmåls-Johan verkar mest vilja kunna fortsätta jobba sexton timmar om dygnet och sedan komma in* till någon annan än mamma som har maten klar, och det kommer vem som av blondinerna att ställa upp på...ett tag. Sedan kommer de att inse att champagnedrickandet i badtunnan och de romantiska picknickkorgarna på ängen och grillfesterna med vännerna på sommarkvällarna försvinner samtidigt som Linda Lindorff och TV4:s filmteam trampar gasen i botten på väg tillbaks till Stockholm, och när de fattar att en bonde med ett modernt och rationellt jordbruk inte precis är någon som strosar omkring på gården och tuggar på grässtrån och har all tid i världen, utan snarare är en person som jobbar JÄMT och aldrig är ledig, så kommer de att packa sina små beautyboxar och åka tillbaks till stan igen och Johan får fortsätta att äta middag hos mamma. Så tror jag att det blir.

* Min man påpekade att det lät konstigt att säga "komma in" utan tyckte istället att det skulle heta "komma hem till någon som har maten klar". Men så heter det inte om man är bonde, för då jobbar man ju hemma, fast ute, och då heter det att man "går in och äter". Hälsningar: En bonddotter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar