tisdag 13 november 2012

Fotoutmaningen!

Har fått en ny lattjolajban-foto-utmaning av randigkatt. Den lyder som följer:

1. Ta ett kort på något som tillhör din man och som är HAN och som du stör dig på.
2. Ta kort på nånting som du tror, kanske till och med vet, att HAN stör sig på hos dig.

Det här  var svårt. Kanske mest för att det bara skulle vara ETT kort...i både 1 och 2. Här kommer det:

1. Ett skrivbord. Som är ett ritbord. Som ska vara "jättebra", helt djävla outstanding i VM för skrivbord, tydligen mest på grund av att det finns en djävla linjal (till vänster) och en infälld djävla glasskiva med lysrör under (i mitten). Oklart vad man ska ha det till år 2012, det känns som att ritbord senast var heta omkring 1988. Detta klumpiga åbäke är FULT och omöjliggör all smart möblering av det här rummet. Jag vill att detta skrivbord ska UT från detta rum, så att vi istället ska ha två fåtöljer och en mysig läshörna framför en av våra kaminer, som inte syns i bild. Min man vill ha kvar sitt "jättebra" skriv/ritbord ungefär lika mycket. Han sitter vid det cirka en gång varannan månad eller så, men det är ändå jätteviktigt att det finns. Vi står ungefär lika långt ifrån varandra i den här frågan som israelerna förhåller sig till palestinierna. Ingen lösning är alltså i sikte.

2. Det här är en jättestor sköldpadda i fyra nyanser av brun plysch som jag köpte på Svensk-Litauiska Föreningens loppis för en tjuga. Tycker den är underbar på ett vulgärt sätt, men min man vägrar att befatta sig med Drulle. Som därför får framleva sina dagar på min sida av sovrummet, resten av huset känns som laglöst land för sågspånsstoppade plyschsköldpaddor. Notera stolens avskavda SHABBY CHIC-utseende! Fan vad trendigt. Notera Ikea-hyllan IVAR i bakgrunden. Fan vad otrendigt.

BONUSBILD: Inte för att han har sagt något, men jag misstänker att min sjukt stora kollektion av Adidasbyxor inte står jättehögt i kurs hos NÅGON levande varelse förutom mig själv.


Ska nu börja fundera ut någon ny djävulsk utmaning.




1 kommentar:

  1. Det blir ett MVG. Eller vad dom nu har för betygssystem. F? A?
    Förresten. Det där ritbordet...som gammal reklamare blev jag faktiskt lite sugen på det. OM du får din vilja igenom och ska åka till tippen med det - tänk om och sälj det till mig istället.
    Sköldpaddan var fin den också. Vad det gäller Adidasbyxor så har jag ingen relation alls till sådana. Har däremot en Adidasjacka som är en topp 5-favorit.

    SvaraRadera