söndag 4 november 2012

Lite mer i-landsjämmer så här på kvällskvisten

Tog en dusch innan. Tyvärr, för mig, så hade min man stängt av brännaren eftersom han hade tänkt sota pannan, men sedan glömde han bort att han hade tänkt göra det, så vattnet var nätt och jämnt ljummet. Det är ju inte vad man direkt önskar sig när temperaturen faller (IGEN! vad är det här för trams? Ja, jag vet att det är november och helt normalt, men har svårt att förlika mig ändå) och man är lite sådär småhuttrig.

Sitter nu och inväntar sista rycket på helgen i form av Solsidan. Funderar även på att poppa lite popcorn och äta till denna händelse. Är det något jag tror är beroendeframkallande så är det nog popcorn. Helst ska det vara riktiga, kastrullpoppade, men latmasken vinner oftast och då blir det mikrovarianten.
Har lite dåligt samvete för att jag inte har kollat färdigt på Torka inga tårar utan handskar.  Har bara sett ett avsnitt på svt play, men sedan blev det visst Sons of Anarchy för hela slanten. Åh, denna MEDIASTRESS. Nu måste jag ta mig samman och göra detta i veckan. Har man bloggat om det så händer det...typ.   

Imorgon kväll ska jag lämna bilen på service. Service plus byte av trasig bakruta = tusentals bistra kronor som måste lätta från det redan ganska åderlåtna kontot. Inte så djävla muntert precis, men det finns ju dom som har det värre, antar jag.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar