lördag 24 mars 2012

T minus nånting

Stressfaktorn har minskat rätt radikalt nu när jag har varit på brukshundklubben i flera timmar samt bakat tårta och klockan ändå bara är ett. Det finns hopp om att tomatfröerna faktiskt kommer i jorden den här helgen.
Annat som behöver göras är: införskaffa sättpotatis och börja förgro dom. Gräva nytt potatisland. Skaffa någon form av markväv att lägga under odlingspallkragarna så att inte 50 % av grödan utgörs av kirskål, som nu. Skyffla bort all jord ur pallkragarna för att få markväven, som ännu inte är införskaffad, på plats. Köpa någon djävla VÄRSTINGGÖDSEL att hälla över hasselbuskarna som vi planterat som insynsskydd mot Tengil och Katlas hus så att de växer och frodas i expressfart. Buskarna alltså, Tengil och Katla kan gärna få krympa till storleksordning Nils Karlsson Pyssling. Tjillevippen. Nähä, det funkade visst inte. 

Fast mycket av det där får bli till nästa helg, för den här helgen är mer vikt åt bakande och kalasande. Och just nu rostar jag müsli i ugnen. Då får man chilla under tiden. Det har Gud bestämt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar