tisdag 20 mars 2012

Shoppinglycka

Man kan väl konstatera så här: Second hand + Lund = DYRT. Eller va? Inte ska väl en begagnad pocketbok kosta 25 spänn? Ett par jeans för 198 kronor? Inget speciellt märke, obs. Överlag kändes det som att utbudet var för litet och priserna för höga, så jag köpte bara lite böcker och några snygga studsbollar. Jenny köpte en redningsbägare, en halsduk och en bok om efterrätter. Sedan var vi i en så kallat privat second handbutik, alltså inte Myrorna eller Erikshjälpen eller Emmaus eller liknande. Där fanns otroligt coola saker, men man fick ju nästan hjärtslag av priserna, så snåla vi lämnade butiken utan att köpa ett dugg. Men men, vi hade i alla fall kul. Lyxigt att sluta tidigt på jobbet och bara swischa iväg på shoppingtur, nu låter det här som ett helt spontant infall och det var det verkligen inte, det har planerats i månader, men fått skjutas upp tusen gånger på grund av sjukdom och vab och jobb och andra grejer. Men nu blev det äntligen av. 

Passade även på att besöka Body Shop. Jag älskar Body Shops grejer, men hatar Body Shop i Ankeborgs personal, så därför försöker jag besöka Body Shop när jag är i andra städer. Det händer ju inte så jätteofta, så det är tur att deras grejer är dryga och varar i cirka tusen år. Dubbel tur, eftersom allt på Body Shop dessutom är asdyrt.

Sedan skulle vi med olika tåg hem, och naturligtvis kom Jennys med en gång medan mitt dröjde 40 minuter. Men då belönade jag mig själv med att gå tvärs över gatan och köpa en Subwaymacka. Mmmm....Subwaymacka. Bästa mackan. Nu är jag mätt och trött.

4 kommentarer:

  1. begagnad pocketbok för 25:- = USCH! Hutlöst! Sniket! Behållera jävla gamla böcker får jag lust att skrika till personalen. En begagnad pocket ska MAX kosta 10 pix. hade jag varit statsminister hade jag lagstadgat om detta.
    SUBWAY förresten - slurp! Bästa mackorna i stada.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Enda bonusen var att vi fick se hon-som-var-med-i-arga-snickaren LIVE.

      Radera
  2. WAOW! Trettioplussaren?! Hade hon en kopp med grönt thé i näven?

    SvaraRadera
  3. Nej, men hon hade följande outfit: Mintgrön halvgenomskinlig tantblus. Svart knälång kjol. Illceriserosa strumpbyxor. Högklackat. Gigantiska röda glasögon á la 70/80-tal. Hon gick med fötterna utåt som Charlie Chaplin, samt var kutryggig. Nu ska man ju inte håna folk för deras utseende, men vi gömde oss bakom en hylla och fnissade som tonåringar. Moget!

    SvaraRadera