lördag 3 mars 2012

Life on mars

Ikväll är det MF (MansFritt) eftersom densamme, min alltså, packade en väska full med Playstationspel och gav sig iväg för att leka med och sova över hos en kompis. Förr i tiden, när barnen var små, var en kväll ensam hemma något av en våt dröm, men nuförtiden är det inte någon stor grej precis. Det enda spektakulära jag har gjort idag är väl att gråta en skvätt till en känslig scen i Desperate Housewives (Lynette föder barn när hon hålls som gisslan av en massmördare, som i själva verket är en ensam och missförstådd och mobbad ung SNÄLL (när han inte mördar vill säga) och känslig kille som bara vill ha en mamma som bryr sig pyttelite om honom...BÖÖÖÖÖL), vilket jag gissningsvis hade gjort även om min man varit hemma, men kanske lite mer i smyg.

Innan idag gick jag en sväng i byn för att spana efter kändisar. Det pågår nämligen en (tydligen) jättestor orienteringstävling här denna helgen, och hela Körsbärsdalen var full av kontroller på de mest ohemula ställen. Kändisarna lyste dock med sin frånvaro eftersom tävlingarna tydligen börjat i arla morgonstund, men då var spänstiga vi ute och vandrade i Läskiga Skogen istället. Läskiga Skogen ägs av Vittskövle Gods och är full av små vägar som ingen människa verkar färdas på (men de finns där ändå, precis som i en skräckfilm), samt ett oräkneligt antal jakttorn.  En del är proffsbyggda i tryckimpregnerat virke och har små metallskyltar där det står DETTA TORN TILLHÖR BENGT ANDERSSON OCH KENNETH PERSSON (obs, fingerade namn).

Orienteringstävlingar klaras uppenbarligen av på några timmar på förmiddagen, för av lukten att döma så satt alla orienterarna och grillade korv vid sitt basläger (skolan) så här när det led mot eftermiddag och jag ville ut och mingla. Endast ett fåtal okända män i tights sågs stå och betrakta någon form av informationstavla och det var ju lite fattigt, jag hade ju spetsat in mig på att få stöta ihop med självaste ANDERS GÄRDERUD, 1976 års OS-guldmedaljör på 3000 meter hinder, som enligt ryktet skulle göra en insats för orienteringssporten här och nu. Av honom syntes inte ett spår, men jag hoppas på en ny chans imorgon.

Östtysken faller, Gärderud vinner.


Ja. Det är väl ungefär allt som händer just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar