onsdag 21 mars 2012

Film är bäst på bio

Jag gillar att gå på bio, men det blir rätt glest mellan besöken ändå. Oklart varför när man nu har utflugna barn och allt, man skulle ju kunna gå på bio varenda kväll om man hade haft lust. Sist vi var på bio så tror jag vi såg "Avatar", så det var ju ett tag sedan om man säger så.

Men nu kommer ju Hungerspelen som film, och eftersom jag gillade boken ser jag nu fram mot att bli lite besviken på filmen som sig bör. Tycker i alla fall de har lyckats bra med val av skådespelare, för både Gale, Peeta och Haymitch ser nästan exakt ut som jag har föreställt mig dom. Det bådar ju gott åtminstone. Finns inget värre än när folk inte ser ut som man tänkt sig. Eller ännu värre, när de påminner om någon man känner. Han som spelar Brutus Howell i Den gröna milen ser ut som vår truckförare på jobbet. Sånt är ju rent ut sagt skitstörigt. 

Min man fick nästan tvingas till detta biobesök, och då har han ändå genomlevt mig läsandes Hungerspelstrilogin under ständiga utrop i stil med: Fan vad den är bra! Åååh, nu är det spännande! JAHA! Men hur ska det gå NU DÅ? Hade hade han fått välja hade det blivit Tinker tailor soldier spy...GÄSP. Om jag ska vara ärlig så tycker jag spionhistorier är rätt trista. Spionfilmer och filmer som handlar om maffian = sömnpiller. Och man betalar ju inte 100 spänn för att sitta i biofåtöljen och snarka.

100 spänn förresten. När började det kosta 100 spänn att gå på bio? I min värld kostar en biobiljett cirka 60 kronor, men något har uppenbarligen hänt utan att jag har märkt det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar