tisdag 20 mars 2012

I shop, therefore I am

Har drabbats av shoppingsjuka. I normala fall spenderar jag /videlar av lönen på mat och räkningar, och det som blir över hamnar på sparkontot. Så småningom omsätts pengarna på sparkontot till något inte speciellt glamouröst (fast det tycker ju jag) som en ny värmepanna. Eller nya takpannor. Inte så flärdfyllt precis.

Men nu verkar jag ha drabbats av shoppingdjävulen. Förra månaden köpte jag ju två par sprillans nya Adidasbyxor, och i fredags köpte jag nya löparskor. Adrian fyller år på söndag, så häromdagen satt jag och klickade hem lite random pussel och spel från lekmer.se, samt som pricken över i, ett toalock med Blixten McQueen. Fast det vägrar jag ge som present, hur djävla kul är det att få ett eget dasslock när man fyller 3?

Ja, men häromdagen kom det något smaskigt bokreaerbjudande från Bokus som jag inte kunde motstå. Och igår fick jag för mig att jag nog behöver nya hörlurar för det är så kasst ljud i dom jag har nu. Och de som det är bra ljud i sitter inte kvar när man löptränar, och det är cirka störigast i världen att hålla på och pilla med hörlurarna stup i kvarten när man springer. Så då var jag tvungen att beställa ett par som rekommenderades på någon löparsajt. Och på tal om bra ljud så kände jag att jag eventuellt inte kunde leva om jag inte fick köpa Van Cantos samtliga skivor på ett bräde, tur det bara var fyra stycken så att det inte var Ingmar Nordströms Saxparty-plattor jag snöat in på.

Ja, det var väl i stort sett allt. Och idag ska Jenny och jag åka till Lund och gå på second handfyndturné. Här i Ankeborg är ju utbudet lite skralt, så vi får rikta oss mot större städer. Men det är ju välgörenhet, så det kan väl inte vara  fel? Och på fredag är det ju lön. Undan, ur vägen, här kommer vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar