söndag 8 juni 2008

They didnt take my fists so I knocked the jailer down

Husets tonåring är väldigt musikalisk och kan spela i stort sett vad som helst på vilket instrument som helst. Vem han nu kan ha ärvt de egenskaperna ifrån. Vi är i och för sig lite musikaliska i släkten, så någon gen måste väl liksom ha anrikats i junior även om den nog hoppade över mig.

Nu spelade han, junior alltså, hela Bachs Toccata & fuga i D-moll på orgel medan jag stod i köket och rullade köttbullar som en annan husmor. Det kändes som en förnämlig underhållning en söndagseftermiddag som den här.

Fast han är rätt stingslig som alla genier, och han spelar absolut inte på befallning hur mycket man än bönar och ber. Man får liksom planka in på hans konserter om man ska få lyssna. Men jag har ju till och med plankat in på Hultsfredsfestivalen*, så det vore väl fan om jag inte skulle lyckas med det i mitt eget hem. Man får ta dom med list, sa han som knäppte lössen med tårna, som det brukar heta.

* För längesen alltså. Men Dagens Ungdom, som tror att Hultsfredsfestivalen alltid varit som det är nu, brukar bli impade av detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar