lördag 7 juni 2008

One foot on the platform, the other foot on the train

Jag får rätt mycket klagomål angående min presentation på Det Sociala Experimentet. Innan hade jag en mer alldaglig presentation, då var det mest jag själv som klagade över alla mesiga karlar som uttryckte önskemål om att få "mysa", eller ännu värre, "busa". Så jag kände att jag nog fick vässa till min presentation lite för att så att säga sålla agnarna från vetet, och nu är det mer jämnt fördelat mellan klagomål ("vem fan tror du att du är, BITCH?") och förslag om "mys" och "bus", det är väl de senare som står och tjatar i baren om att man ska dansa fastän man sagt nej till dem 783 gånger redan. In Real Life alltså.

Idag slösurfade jag omkring en stund på den här dejtingsajten (jag vill fortfarande inte kännas vid den stavningen) och hamnade hos en man som nog varit med om det mesta och sett allt, kändes det som. På hans presentation stod följande uppmaning till det täcka könet:

Varför måste ni luta er fram på bilderna för att visa bröstens slappa hängande i Q-kuporna??? Är det allt ni har att komma med - övermogen hängfrukt???? Som bara blinda med avlägsnade smaklökar och skrynkliga huvuden i fickhöjd exalteras av...

I jämförelse med detta framstår min egen presentation som i det närmaste frikyrklig. Jag har för övrigt inte ens en bild där jag lutar mig framåt. En parentes: Till de drabbade skulle jag vilja rekommendera sport-bh:n "Shock Absorber D+". Där hänger fan i mig ingenting i de kuporna. Den är som en rustning, oavsett vad man gör. Man känner sig som Xena, krigarprinsessan. Slut på parentesen.

Jag förstår dock inte riktigt vitsen med att klaga på andras presentationer bara för att de inte faller en i smaken. Det känns mycket enklare att bara klicka sig bort därifrån, men jag har uppenbarligen missat något fundamentalt eftersom många verkar se det som sin plikt att upplysa mig om att jag minsann både är elak och bitchig och allmänt dryg*.

Eller är det kanske någon form av kontaktförsök? Förstår inte vuxna karlar att det där med att kasta snöboll på tjejer som ett märkligt och oförklarligt sätt att visa uppskattning på inte var så jävla lyckat ens på lågstadiet? Vi gillade inte det då och vi gillar det fan i mig inte nu heller.

* "Som om det skulle vara en nyhet", hade nog Christian sagt här. Bäst att säga det själv först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar