fredag 27 juni 2008

I take delight in the juice of the barley

Det Sociala Experimentet är alltid lika spännande. Häromdagen läste jag följande i någons presentation:

Är snäll, rak, humoristisk och givmild.
Stöder även shopping då jag tycker att om jag har en snygg medveten sexig och go tjej som gillar shoppa så får ju jag en underbar kvinna
tjej med ett leende att se på...vilket gör mig själv bara glad och föder tankar som jag gillar :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det här. Nu förhåller jag mig i och för sig totalt likgiltig inför fenomenet "shopping", om det inte handlar om att proffs-shoppa på Myrorna förstås. Men det händer ju inte så ofta eftersom Myrorna inte finns här i stan.

Det händer därför inte så ofta jag förirrar mig in till stadens gator och torg, men emellanåt är man ju tvungen. Men aldrig att jag har sett någon kvinna strosa omkring med ett lyckligt leende mellan klädbutikerna. Speciellt inte med en man i släptåg, men det kanske är en man som inte "stöder" shopping då i och för sig. Men själva shoppingen i sig verkar mest handla om ångest. Antingen hittar man inget som man vill ha eller också är det fel storlek. Ont i fötterna får man också, och trångt och svettigt är det. Fast någon slags njutning måste det väl ändå vara, annars skulle väl inte så många ägna sig åt det. Får man väl förmoda.

Men hur som helst, ni ska veta att det finns en man som stöder shopping. Som gärna vill se sin snygga medvetna sexiga goa tjej shoppa loss med ett leende. Så jävla schysst av honom att ha den inställningen då. Att han stöder henne i den här svåra kampen. Själv vill jag mer starta en kampanj mot den här stereotypbilden att kvinnor är ytliga höns vars enda intresse är att vimsa mellan H&M och Lindex, men det verkar ju för jävla svårt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar