tisdag 28 februari 2023

Made to make you blue

I helgen kom det snö, inte mycket och det mesta har försvunnit nu och jag försökte vara förutseende och sopa av min bil på söndagen så att man skulle slippa inleda veckan med att stå där på morgonen och skrapa och mödas och ha sig. Det fick jag göra ändå, både in- och utvändigt, samt krypa in genom  dörren på passagerarsidan eftersom låset på förarsidan hade frusit. Men igår eftermiddag hade det ordnat till sig och var plusgrader och torr barmark. Gick en rask runda i skogen med hundarna och kände mig utomordentligt tillfreds. Hundarna var i synk och allt flöt på. Vill gärna ha dom lite som ett fyrspann, två framför mig och två bakom mig. Om Remus går framför mig så får jag anlägga ett tempo som får Skalman att verka snabbfotad om jag inte ska riskera att snubbla på honom (Remus alltså, inte Skalman, han ska såklart gå PRECIS framför fötterna på mig också istället för vid sidan), men går han bakom så har jag inte det problemet. Hilding kan också få för sig att en decimeter framför mattes fötter är det bästa stället i hela världen att vara på, så honom vill jag också gärna ha bakom mig, medan Tage och Laban gärna ligger i tät för att vara först på vad som komma skall. 

Kom hem och var på ett utomordentligt humör. Matade hönsen och körde sedan igång min tabata-träning  samtidigt som jag funderade på ett nytt upplägg. Nu kör jag 3x10 repetitioner à 60 sekunder med 10 sekunder mellan varje repetition och en minuts vila mellan varje tabata, men funderar på att ändra till 4x8 för att få lite variation. Men så ska man ju komma på övningar som passar till det också. Får väl testa lite olika och se vad som funkar. 

Åt kvällsmat med bok i soffan och sen kom min man hem och hade skurit sig i fingret och behövde plåstras om, så det gjorde jag. Sen var det dags att byta om och åka till bibblan för att lämna och hämta bok, sedan stallet och sen kom jag hem och kunde såklart inte somna. Låg först och löste korsord och sedan läste jag och jag var trött, men det var löv på spåret för sömntåget eller något, det var kraftigt försenat så när klockan ringde i morse så var det som att kliva upp ur en grav, vet förvisso inte hur det  känns men föreställer mig att det är rätt jobbigt. Aja, det är bara att bita ihop och knoga på. Idag ska det bli både sol och plusgrader och imorgon är det mars. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar