måndag 14 november 2022

Let's dance in style

Som väl är gick biverkningen av covid-vaccinationen över, kanske inte i ett nafs men ändå hyfsat snabbt. Slöade i soffan hela fredagen, till slut vet man inte om man har ont i kroppen p g a feber eller för att man har sett typ 18 avsnitt av Skilda Världar på raken. Gick och lade mig (i sängen) vid 20-tiden på kvällen, sov som en stock hela natten, vaknade halv åtta på lördag morgon och var pigg som en lärka. Gick ut och gick drygt 8 km och hade kunnat gå längre men Laban bröt ju av en klo förra söndagen och även om han inte haltar längre så är han nog fortfarande lite öm i den tassen tror jag, så man får kanske ta det lite nätt. Kom hem, lagade lunch (egentligen mest  för att få matlådor till veckan eftersom vi skulle gå ut och äta på kvällen), åt lunch, slappade lite i soffan och sedan åkte vi in till stan och mötte upp med dotter och barnbarn för middag på Pinchos. Kom hem, var ASMÄTT, sov dåligt på natten p g a det (tror jag i alla fall).

Igår var i alla fall en härlig dag! Gick min favoritrunda, som är 1 mil i kuperad bokskog. Kom hem, gjorde deg, bytte om, åkte till Lille P, blev löjligt glad för han kom mot mig i hagen istället för att jag får gå och hämta honom. Inbillade mig att han hade saknat mig eftersom jag fick ställa in fredagens ridning. Haha. Ryktade, red, pysslade i stallet, åkte hem, landade i soffan lagom till världscuphoppningarna började. Kul med två felfria svenskar i omhoppning! Ja, sen var det väl det gamla vanliga, baka bröd, koka ägg, fixa matlådor, diska och plocka, a neverending story. Landade i soffan framför Snabba cash 2. Blev äntligen klar med den andra säsongen. Alltså, den är bra men jag blir så djävla stressad av att se den, haha. Sen kan jag inte låta bli att tycka att fy fan vilket TRÅKIGT liv dom lever? De verkar ju tillbringa 99 % av sin tid att sitta och bara hänga i sina stora täckjackor. Om det är alternativet till att vara skötsam så vet jag inte om det känns så himla lockande faktiskt. 

Veckan som kommer är lite småknölig. Ska jobba hemma imorgon förmiddag, fast ska ta några timmar ledigt för att hinna med Lille P, sedan åka till jobbet och vara med på ett möte med några höjdare på eftermiddagen/kvällen. Sen kommer samma höjdare för ett möte på onsdag förmiddag. På torsdag ska jag jobba hemma och kan då förhoppningsvis få jobba ostörd med en presentation som ska vara klar till en genomgång nästa vecka igen. Men det beror lite på vad mötet med höjdarna renderar. Den som lever får alltså se, precis som vanligt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar