tisdag 8 november 2022

Åh nej, Sverige-Danmark 23-25

Bänkade mig i tv-soffan och räknade med en spännande match, men FAAN vad ingenting gick Sveriges väg? Har aldrig sett så många ribbträffar, tappade bollar, brända straffar och felpassningar som i första halvlek som slutade 13-5 till de rödvita. Två rätt tidiga utvisningar på Jamina Roberts gjorde att hon inte spelade så mycket, kantspelarna gjorde knappt ett enda mål, DEPPIGT var väl bara förnamnet. I andra halvlek kom Tyra Axnér in och började bomba in mål på distans så "vi" kunde börja knapra in lite. Men tiden tickade iväg och Danmark var ruggigt bra, det måste man ju tyvärr ge dom. Men Sverige vinner ändå gruppen, man hade haft råd med sex måls förlust men långa stunder såg det inte ens ut som att det skulle gå vägen. Men upphämtningen var magisk, synd att matchen inte var ett par minuter längre. Och Tyra Axnér! Nio mål på ungefär lika många minuters speltid. Nu måste ju pappa Thomas vara nöjd.