lördag 8 december 2012

Travelling by

På måndag ska jag på kurs i Göteborg. På grund av att kollektivtrafiken mellan Ankeborg och Göteborg är helt uppfuckad så måste jag åka dit redan imorgon. Är sjukt opepp, dels för att min helg blir kortare men framför allt för VÄDRET. Imorgon ska ett nytt snöoväder dra in över södra Sverige, och alla vet ju att snö+tåg är en ekvation som gör att tiden T kan antas gå mot det oändliga. Det är väl en sak att sitta och dega på ett tåg som står stilla, men det mer troliga scenariot är att man får stå på en station någonstans och frysa och vänta på ett tåg som aldrig kommer. Känner inte det minsta för detta, men har nu laddat ner och proppat min mp3-spelare med 7 st Jansson & Wester-podcasts att förströ mig med under all förmodad väntetid. Har även en splitter ny Harry Hole-deckare som jag fick av Liselott eftersom hon nappade åt sig den när den var Månadens Deckare på Ica Maxi utan att tänka på att hon även beställt den via någon jultidningsförsäljare, så plötsligt satt hon där med dubbla exemplar hårdkokt norsk deckare.
Men som sagt. Det väger inte riktigt upp att behöva lägga en halv ledig dag på logistik. Även om jag får betalt för att sitta och dega på ett tåg och läsa deckare så hade jag hellre varit hemma och slappat alldeles gratis. Faktiskt.

Och enligt SMHI ska det snöa VARJE DAG några dagar framöver. Har jag sagt hur sjukt djävla less jag är på vintern just punkt nu?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar