lördag 8 december 2012

FRIKORT!

Man vet att man är gammal när man läser i diverse bloggar om vem som är ens "frikort" och man enbart associerar till gratis sjukvård och fria fjäskresor från Skånetrafiken för att man har blivit mer än 20 minuter försenad och det är deras fel. När uppenbarligen alla (utom jag) vet att ett "frikort" nuförtiden tydligen är en person som man skulle kunna tänka sig att ligga med om man hade varit singel. Eller något i den stilen. Till och med min man visste vad frikort var, och han är ändå en person som tror att "miljonkonto" är något som fortfarande existerar.

2 kommentarer:

  1. Om jag har förstått saken rätt så är det mer avancerat än så. Man kan tydligen få "frikort" att ligga med någon fast man är tillsammans med någon. Men då ska det inte vara "den där snygga tjejen i kassan på Ica" utan snarare "Brad Pitt" eller vem man nu går i gång på som man ändå aldrig kommer att få ligga med även om man mot förmodan skulle träffa personen i fråga. (Anledningen till att jag vet det här är att "grejen" togs upp i något Vänner-avsnitt.)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh herregud...så länge det är helt osannolikt att man skulle träffas (och ligga) så är man alltså inte per defintion otrogen även om man faktiskt ligger med varandra? Himmel vad rörigt.

      Radera