torsdag 6 december 2012

Och så ett inlägg för intresseklubben

Besökte min kiropraktor idag och fick nådigt tillstånd att påbörja viss rehabilitering. Har nu fått två extremt mariga övningar att göra i syfte att stärka upp den försvagade höftmuskulaturen. Om jag gör detta riktigt duktigt i en vecka så ska jag få en övning till sen som belöning, men den kräver tydligen att jag kan göra de två andra ordentligt först. Lätt var det inte för det var många kroppsdelar som skulle koordineras samtidigt, och det är man ju ingen stjärna på direkt. Men eftersom jag ska göra de här övningarna tre till fyra gånger om dagen så jag lär ju få rikligt med tillfällen att öva. Är sur, vill träna. Även om jag gissningsvis inte skulle ha sprungit en meter om jag hade varit oskadad på grund av snö och is och risken att halka och slå ihjäl sig. Men det ska ju åtminstone vara tekniskt möjligt, tycker man ju. Men men. Rehabilitering känns i alla fall bättre än "ingenting du ska ägna dig åt i nuläget, du ska VILA" som det hette sist jag var där. Så det är väl ett litet steg både för mänskligheten och mig, men åtminstone ett steg i rätt riktning. Man får väl vara tacksam för det.

Hörde på radion idag att det som folk googlar allra mest på just nu är recept på paj och nån Big Brother-Hanna som också har en blogg. Det folk googlar allra mest på för att hamna här är typ "knulla jultomten" och "husneger blocket". Vet inte vad det här vill säga om kvalitén på inläggen på den här bloggen. Å andra sidan kan man googla nästan vad som helst i kombination med "nålsögat" och hitta hit, ett tips för alla som ligger vakna om nätterna och undrar hur de ska orka bläddra igenom 5 års dravel för att hitta receptet på "bröd för lata djävlar".
Det heter nåt speciellt när man googlar och bara får en enda träff.  Fast jag har glömt vad. Får väl googla. Sedan jag flyttade från Metrobloggen till Blogger så finns ju min blogg delvis i dubbel upplaga, men annars har jag lyckats med det, vad det nu heter, genom att skriva ett inlägg om "likmolekyler":

 
Är jag lite känd nu, eller hur ligger det till?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar