tisdag 15 augusti 2023

Semester dag 8

Inledde dagen med 12 km promenad. Det var varmt och hade regnat på natten så luftfuktigheten kändes som tusen miljoner procent. Svetten rann och fåglarna kvittrade. Kom hem och fick för mig att jag skulle se semifinalen i fotbolls-VM, eller i alla fall ha ljudet på, medan jag tränade pilates. Hittills har jag inte sett en sekund av detta VM och då har det ju gått bra för Sverige, men bara för att jag tittade gick det dåligt (obs, jag VET att de inte förlorade pga mig, men det KÄNDES som ett samband). Nu är det väl bara att hoppas på brons dårå. 

Stapplade ner till Konsum och handlade, höll på att försmäkta på hemvägen pga värmen och två tunga kassar. Köpte varsin baguette som vi åt till lunch, sedan tog jag en tupplur på soffan. Sov så himla dåligt i natt, oklart varför men det var väl det gamla vanliga: uppe i varv efter ridningen, varmt, min man snarkade, hundar överallt i sängen, etc. Gick sedan ut i trädgården och rensade bort lite ogräs och grässvål på ett ställe där jag ska ha en liten pallkrage som jag hittade. Sen började det regna. Hoppas det kommer en liten åskskur också, för så här varmt och klibbigt som det är idag är inte behagligt. Nu ska jag läsa Stephen King medan min man tittar på Star Trek.  

2 kommentarer:

  1. Åh, var det ditt fel? Vad skönt! Jag trodde det var mitt fel att de förlorade eftersom jag också plötsligt fick för mig att titta på matchen. 😁
    DDT

    SvaraRadera