måndag 28 augusti 2023

Coming up: höst

Det är ju fortfarande augusti och därmed är det är ju fortfarande också sommar, men igår fick jag en känsla av höst (det fick jag i och för sig också lite första semesterveckan när det var typ 12 grader varmt och blåste halv storm, men semesterkänslan övervägde). Jag gillar ju höst, väldigt mycket, och när man kommer så här i slutet av augusti så får man (eller i alla fall jag) en härlig känsla av nystart där det är möjligt att bli en lite bättre version av sig själv. Jag vill  ha en ny kalender och nya block att skriva saker i med nya fina pennor. 
Igår när jag (självfallet) inte kunde somna så låg jag och tänkte på det där: vem vill jag vara i höst? Inte så att jag skulle bli personlighetsförändrad på något sätt, men något kanske man kan förbättra? Jag kom inte på något direkt sådär mer än att jag kanske borde lägga mindre tid på att sitta och slöscrolla på mobilen, men jag är nog inte på något sätt värst och ibland är det ju vad man mäktar med. Jag behöver inte tänka att jag ska börja träna för jag har ju min Träningsplan som jag inte har slarvat med under semestern bortsett från att jag inte kört någon intervallträning, men jag har å andra sidan promenerat desto mer, i snitt en mil om dagen. Kom fram till att jag nog vill hänga lite mer i stallet, inte så att jag ska sälja min själ till föreningslivet (påminn mig om att jag sagt detta), men göra lite punktinsatser här och där kanske? Det tål att funderas på. 

Kom tillbaka till jobbet, allt var sig likt. Kunde inte logga in på Teams, provade att starta om datorn för ibland funkar det att göra så men inte nu. Blev trött. Mailade supporten, skummade igenom alla mail som trillat in under min semester och  svarade på en del men raderade de flesta för de hade inget med mig att göra, bokade om ett par möten. Sen visste jag inte vad jag skulle göra för det jag egentligen skulle göra fanns i Teams men supporten kommer inte förrän klockan 08.00. Skrivbordet var städat, allt var undanplockat. En konstig känsla, men jag antar att imorgon kommer allt att vara som vanligt igen och att det är som att man aldrig varit ledig.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar