tisdag 22 augusti 2023

Semester dag 15

Gick upp, konstaterade att knät kändes helt okej, smorde med Voltaren för säkerhets skull, gick en mil med hundarna. Kändes fortsatt helt okej, börjar nästan tro att det är/var något psykosomatiskt? Alla vet ju att jag inte gillar att resa bort, om så bara över en helg. Fast den här gången var jag inte tillnärmelsevis lika anti som jag skulle kunna ha varit. Fattar inget. 
Kom hem, tränade pilates, traskade iväg till en affär (finns två i byn och den ena är ombud för Schenker och DHL och den andra för Post Nord) och hämtade ett paket (en råkostkvarn som jag köpt på Tradera). De har infört att man inte får hämta ut paket mellan 11-13 pga att affären även är gatukök och det är väl då som lunchrusningen inträffar och det blir stressigt för personalen att älga mellan hamburgarna och pommes fritesen och otåliga människor som vill hämta och skicka grejer. Det hade jag glömt/inte fattat och jag var där strax efter 12 men den hygglige killen i kassan gjorde ett undantag. Traskade sedan till nästa butik för att köpa lite kaffebröd som vi var lite sugna på. I bake off:en var det synnerligen utplockat och knappt någonting att välja på, men man tager vad man hittar. Traskade hem, åt lunch, fikade. Ringde till Specsavers för jag har tappat bort lappen med vad mina nya linser heter. Det kunde de svara på men i mina öron blev det bara en gröt av supermultifocal lalala vision humdidum distance something-something. Vill du att vi mailar informationen istället, frågade hon jag pratade med och ja tack svarade jag. Hon frågade om jag hade följande mailadress, och jag svarade att ja, det har jag och då skulle hon fixa det och tack så mycket för hjälpen, svarade jag. Kom det något mail? Nä, trodde jag först men efter ett par timmar så rasslade det till i inkorgen och jag kunde - förhoppningsvis - fixa till  mitt linsabonnemang så att det i fortsättningen kommer linser som matchar min synförmåga, eller bristande sådan. Den som lever får väl se, HÖHÖ.
Tillbringade eftermiddagen i sällskap av en ljuvlig fyra månader gammal labradorvalp som jag lätt hade kunnat stjäla med mig hem. Åkte sedan hem (utan stulen valp), lagade och åt middag, drack ett glas vin och kollade på det näst sista avsnittet (EVER) av Hem till byn. Hodeladihodeladihoppsanvilkendag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar