torsdag 24 augusti 2023

Semester dag 17

En härlig dag som inleddes med 12 km promenad, ett pass pilates och sedan var det lunch. Var sedan ute i trädgården. Sådde persilja i min nyaste pallkrage, all min persilja jag sådde i våras dog i torkan som man ju nästan glömt vid det här laget. Hoppas den här klarar sig. Skördade en monsterzucchini som jag inte sett innan och som därför var grov som ett lår, i alla fall på en väldigt spinkig person. Låg sedan på gräsmattan och tittade på hönsen. Höns-tv, det vore kanske något i stil med de här evighetssändningarna med älgar och renar? Höns är så himla målmedvetna, de har hela tiden en fullspäckad agenda av krafsande och pickande. Mycket rogivande att titta på.

Städade, spelade "lite" (=rätt mycket) Mahjong eftersom jag tycker att jag måste komma ikapp min tidigare nivå, sen var det dags att åka till stallet. Kom hem, duschade, åt grillrester och tog ett glas vin. Började kolla på Who is Erin Carter? på Netflix. Blev så himla nöjd med mig själv som kom på att hon som spelar huvudrollen är hon som spelar huvudrollen i Snabba cash, den nya versionen. Eftersom jag är lite ansiktsblind så är det inget som händer jätteofta. I övrigt vet jag inte, har det inte gjorts väldigt många serier om kvinnor med ny identitet som har varit typ hemliga agenter/lönnmördare/nåt annat suspekt, men ska ge den en chans. 

2 kommentarer:

  1. Jag blir också orimligt mallig när jag någon gång lyckas komma på varifrån jag känner igen en skådis. Nästan så att jag vill skriva upp det på mitt cv. Alltså det interna som bara finns i mitt huvud. Jag hoppas att jag aldrig mer behöver söka jobb.
    DDT

    SvaraRadera