torsdag 30 mars 2023

We'll take our leave and go

Onsdag; rätt så frustrerad över jobbgrejer som jag inte direkt har möjlighet att påverka, så egentligen borde jag ju bara släppa det, men ibland är det fan så svårt. Speciellt när folk beter sig som lallande imbeciller. 
Efter jobbet åkte jag hem och tog ut hundarna på promenad. Det var ändå rätt skönt i luften och fåglarna kvittrade. Kanske blir det vår någon gång i närtid? Gick 8 km och körde sedan ett pass pilates. Sedan städade jag badrummet och matade höns. Läste ut en bok och kollade ikapp på Robinson. Gillar hittills inte NÅGON i årets omgång. "De gamla" är ju helkassa, på ALLT! Särskilt tävlingar. Särskilt kommunikation. Och av "de unga" känns det som att i princip alla är konsulter eller coacher eller något annat välbetalt och meningslöst och det ska snackas och redas ut hit och dit och de verkar inte kunna säga en enda mening utan att blanda in en massa engelska uttryck. Tyckte det var rätt pinsamt när Markus kom tillbaka och gick runt och orerade om att det var orättvist att han blivit utröstad som den svagaste länken (även om jag förstår honom i sak) och att han liksom skulle mansplaina för Alva vad som var "bäst för laget". Inte för att jag håller med Alva, jag hade väl hellre röstat ut någon som mest satt och filade naglarna, men herregud, DET. ÄR. ETT. SPEL. Vem har inte fattat det efter 25+ säsonger? Tyckte också det var oerhört pinsamt när Oskar och Markus skulle reda ut sitt och Oskar menade att Markus saknade "humbleness" och bredde på sen om hur ödmjuk han själv var. Det kanske han är, men det är väl inte upp till honom att bedöma? AAAH, Robinson va? Programmet man älskar att hata.

Gick och lade mig men kunde inte somna pga att 1. min man hade hunnit somna först och snarkade som ett helt tröskverk, och 2. jag var hungrig. Har i normala fall inga problem med att gå och lägga mig och vara lite småhungrig, men nu kändes det av någon anledning som att jag var helt utsvulten. Det ska mycket till om jag ska gå upp och äta något när jag väl gått och lagt mig pga hatar att behöva göra om hela proceduren med att borsta tänder osv, men igår var ett undantag. Sedan gick jag och lade mig i mitt Flickrum™ och somnade som en stock, så det kunde jag ju gjort direkt och på så sätt fått lite fler timmars sömn, för de jag fick var i skralaste laget. Men, men. 

Idag ska jag åka in till STAN efter jobbet. Där är jag så sällan så det är nästan som ett äventyr, fast inte ett jätteroligt sådant. Ska gå på systemet, det finns antingen i stan eller i en av grannbyarna och först hade jag tänkt åka dit men det blir ändå någon mils omväg och systemet i stan ligger mer "på vägen". Minns inte när jag var på systemet senast, någon gång innan jul kanske, men vi har ju bröllopsdag på lördag och då ska det drickas bubbel och någon får ju ta på sig ansvaret att släpa hem det till grottan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar