onsdag 22 mars 2023

En tisdag

Dålig grej: fick visst känningar av nerven-i-kläm/den-självdiagnosticerade-slemsäcksinflammationen i axeln/överarmen trots att jag plockade bort armhävningarna på måndagens träningspass och att det inte kändes ett dugg vare sig då eller efteråt. Men dagen efter (dvs igår) gjorde det däremot svinont. Typiskt att få en sån där lömsk krämpa, det vore väl ändå rimligt att det gjorde ont NÄR jag tränar och inte efteråt? Aja, får väl vila från tabata några dagar och sedan plocka bort allt som har med armar att göra och sedan lägga till en och en för att hitta boven i dramat. Eller bovarna. 

Kom inte iväg i tid från jobbet och sen var jag tvungen att åka och köpa nya halsband till hundarna. De som Remus och Hilding har är nog snart 10 år gamla och fästet till ringen där man i sin tur fäster kopplet är väldigt slitet. Hade ju varit trist om det gick av bara för att de får syn på en katt eller något. Tage har ett halsband som en gång i tiden varit Hildings och det har också sett bättre dagar, och Laban har samma tunna lilla halsband som han hade som valp. Nu har mina hundar nästan aldrig halsband på sig för vi använder sele när vi promenerar, utan halsbanden används endast när de ska ut på en snabb kissrunda morgon och kväll, samt när de är ute i trädgården. Men det är ju klädsamt om de åtminstone håller ihop. Åkte först till Granngården, men där hade de inget som passade, vidare till Dogman men där hade de bara antingen stryp eller ickestryp och jag vill ha så man kan välja mellan ickestryp och halvstryp, så jag fick vidare till Arken Zoo där jag äntligen hittade en modell (och en prislapp) som jag tyckte var ok. Vill ju också ha olika färger på halsbanden, inte för att det spelar någon roll SÅ, men eftersom hundarna har lite olika storlek så vill man ju slippa stå och prova sig fram vilket halsband som passar. Inte för att det var dom färger jag skulle ha valt om jag hade kunnat välja fritt, men utbudet var begränsat ifråga om det så det fick bli ett rosa, ett svart, ett blått och ett gult. Alla dessa affärer ligger inom ett och samma deppiga område lite utanför stan där det också finns affärer som Jysk, Biltema, Elgiganten och Mio Möbler, som en lågbudgetversion av THE MALL dit känns som att folk vallfärdar om helgerna när de inte har något bättre för sig. 

Åkte hemåt, stannade vid motionsslingan och körde mina 10-sekundersintervaller trots att jag har GRYM träningsvärk efter i måndags. Åkte sedan hem, fiskade upp hundarna och gav mig ut i skogen med dom. Körde ett pass pilates när jag kom hem och sedan var det dags att slå sig ner i soffan och hänga med Ruth Galloway eftersom Det låsta rummet var en av de fem böcker som jag hämtade på bibblan i måndags. Tyvärr var det fjortondagarslån på ALLA utan någon möjlighet till omlån, så här gäller det att sätta upp ett strängt lässchema och hålla sig till det. 






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar