lördag 11 mars 2023

Mörkare än döden

Hat läst Mörkare än döden av Cara Hunter och det tycker jag att du också kan ta och göra. Så här har jag tyckt om tidigare böcker:
Hela sanningen

Det här är alltså sjätte delen, och jag är vid det här laget minst sagt överförtjust i Adam Fawley och hans team. Detta är handlingen:

Oxfordpolisen får larm om att en kropp har hittats på en enslig gård i utkanten av staden och kriminalkommissarie Adam Fawley beger sig till mordplatsen. Vad som först verkar vara ett inbrott som gått snett visar sig snart vara något mycket värre.

Polisen finner kopplingar till en högprofilerad utredning från flera år tillbaka där en familj slets isär av mordet på ett barn och ett påstått rättegångsfel.

När pressen får reda på kopplingen blir de som galna och plötsligt är Fawley och hans team under hårdare granskning än någonsin förr. Och när man gräver i det förflutna hittar man sannolikt några skelett.


Jamen det här var en riktigt spännande historia som levde upp till de rätt höga förväntningarna och såklart vill jag ha mer-mer-mer. Ska Adam söka tjänsten som sektionschef? Kommer fjäskiga Carter att drabbas av karma för att han tog åt sig hela äran för Sargents jobb? Hur ska det gå för Quinn som sambo? Hansen, honom vill man ju (liksom Sargent) lära känna bättre, osv. Skriv, Cara, skriv! Den här boken får fem kvinnofängelser av fem möjliga. Schas till bibblan med er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar