torsdag 16 mars 2023

All day long I think of things but nothing seems to satisfy

Igår hade jag medarbetarsamtal med min chef, eller han hade med mig eller hur man nu ska uttrycka det. Det gick väl bra, han är nöjd med mig och jag är nöjd med honom och de "success criterias" som vi kom överens om kändes nästan löjligt rimliga. Sen kunde jag ändå inte prata öppet om ALLT för det är så lyhört här på jobbet och det behövde ventileras om en person vars progression inte går som förväntat, så det blev en del halvkvädna visor som mynnade ut i ett "vi får prata om det vid ett annat tillfälle". 

Jobbade, åkte hem, gick ut med hundar, kom hem igen, provade att köra ett "pulspass" med LOW IMPACT TABATA på Youtube. Jo, men visst blev jag lite svettig och fick upp pulsen, men SÅ jobbigt var det inte. Plus att det bara var 14 minuter långt, så det kändes nästan som att det var över innan det ens hade börjat. Får väl googla vidare och se vad jag kan hitta för lämpliga övningar så jag kan bygga ihop mitt eget perfekta vad det lider.

Nu kommer skämskudden fram: För ett tag sen köpte jag såna här DETOX-plåster som man ska sätta på fötterna. Först vill jag bara säga att jag egentligen inte alls tror på att kroppen behöver särskilda grejer för att göra sig av med "slaggprodukter" i allmänhet, och i synnerhet inte att dessa skulle lämna kroppen genom att man sätter några himla plåster med fläderbark eller vad det nu är på fötterna om nätterna. Då har väl evolutionen ändå misslyckats rejält om det inte skulle funka utan sånt, kan jag känna. ÄNDÅ kom jag på mig själv med att lägga en sådan 15-dagarskur med fot-detox-plåster i kundkorgen i samband med att jag köpte järntabletter på någon hälsokostsida för ett tag sen "för det kan ju inte skada att testa". Helt obegripligt vad man kan göra för att komma upp i ett belopp som genererar fri frakt på en beställning. 
Aja, har man nu tagit detox-plåstren i båten får man väl prova att ro dom i land, tänkte jag igår (de har legat och liksom mognat till sig ett tag, eller om det bara var min tanke som behövde det) och klistrade mina fotsulor fulla av örter och bambuvinäger eller vad fan de här plåstren nu innehåller. I morse tog jag av dom (för det ska man göra) och då var de (plåstren alltså, inte fötterna) lite gråaktiga. Det påstås bli så för att "gifterna lämnar kroppen", vilket jag påstår är en BLUFF, men jag återkommer om 15 dagar med en rapport om hur lurad jag högst sannolikt har blivit, stay tuned för den kanske inte så jättespännande fortsättningen. 

Ikväll är det ridning, hoppas att Köttbullen är okej. Och sen är det fan i mig fredag? Dagarna går så sjukt fort och om en månad är det påsk. I helgen ska det tränas viltspår på söndag, vilket innebär att man får ta sig till spårskogen även på lördagen för att lägga spår. Det ska bli till ungefär lika delar kul att komma igång och jobbigt att hela helgen går åt till det. Men sådär känner jag ju för cirka ALLT som innebär att korsa tomtgränsen annat än till fots på min lediga tid, det är alltid ett motstånd även för sånt som jag vet garanterat kommer att bli kul när man väl är där. Sån är jag, tydligen. 









 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar