fredag 24 mars 2023

No questions asked, cash in hand

Igår var en rätt händelselös dag. Jobbade, åkte hem, var ute en sväng i trädgården med hundarna, NJÖT av att det var sol och plusgrader. SKA DET ALDRIG BLI VARMT PÅ RIKTIGT, tänkte jag även om jag vet att när det väl blir varmt kommer jag att gnälla för att det är för varmt. Men nästa vecka ska det bli kallare och till och med snö? Vadfalls liksom?
Gick och tittade på blommande krokusar och spirande rabarber, plockade en halv hink med späda maskros- och kirskålsblad till hönsen vilket var o-te-roligt uppskattat. Gick sedan in och städade, det var kanske inte lika uppskattat (av mig), men det får ju göras ändå. Sedan kom min man hem och sa att han hade en mansförkylning på gång (det var inte så han uttryckte det), så han var skör. Åt kvällsmat och läste en stund innan det var dags att åka till stallet.

Kom hem till den mansförkylde, bestämde att vi skulle sova i olika rum på natten "för inget blir ju bättre av att jag också blir smittad", som jag så empatiskt uttryckte mig. Men faktiskt så var det ju inte så längesen jag var "förkyld" eller vad jag nu var när jag tappade rösten, så det får banne mig räcka så. 

Så idag är det fredag, lön på kontot och i helgen vankas det viltspår. Det kan ju nästan inte bli bättre va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar