söndag 24 juni 2012

Söndagskoma

Vaknade och kände mig rätt så okej (PEPPAR PEPPAR som man tydligen måste infoga så att inte de små dagisvirusen får för sig att återvända med full styrka). Känner mig bara lite allmänt seg, men har i alla fall varit ute på en promenad idag. Ett steg (eller rätt så många då då) i rätt riktning så att säga. Lika så bra det, för imorgon ska de små virusbomberna passas igen, så då gäller det att ha materialiserat immunförsvar och kraft.

Midsommar kom och gick rätt så obemärkt i det här hemmet. Min man åkte aldrig på någon fest när allt kom omkring. Vi gjorde istället sinnessjukt goda smörrebröd (ägg/sill/grönsallad, rödbetssallad/köttbullar/persilja/tomater, rostbiff/remouladsås/rostad lök/gurka, med mera med mera...mmmm) som vi låg (eller åtminstone halvlåg) i soffan och smaskade i oss medan vi tittade på Twin Peaks. Sämre kan man ju ha det. Idag bakar jag bröd eftersom det är söndag. Brände precis handen på termoelementen när jag satte in formarna i ugnen. Bättre kan man ju ha det. Om man säger. 

Men imorgon börjar min semester på riktigt. Då ska solen stråla från en klarblå himmel, eller egentligen helst inte, för då blir det så varmt och jobbigt. Det kan vara mulet med lite sol ibland, omkring 18 grader, uppehåll och någorlunda vindstilla. Det är enligt mig det perfekta semestervädret. Kör hårt, Gud. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar