söndag 24 juni 2012

Pink trash

Värt att nämna är att jag idag känner mig lite white trashig. Det beror till 99 % på att jag har en jättestor knallrosa T-shirt med texten TJEJLOPPET på mig. Knallrosa och jättestort är inte en bra kombination, men man fick den gratis om man var med i Tjejloppet, och det var jag och snål som man är så använder man även gratiskläder. Åtminstone när ingen ser, eller i alla fall bara människor man känner väl. Det känns lite som att jag skulle kunna platsa i nästa säsong av Ullared, och steget till Öl byggde denna vackra kropp känns sannerligen inte speciellt långt borta alls.

Fattar dessutom inte varför allting som ska vara "tjejigt" måste vara rosa och liksom lite skämtsamt designat. Precis som att man inte skulle kunna ordna ett lopp för tjejer som satsar seriöst på löpning, utan allt måste gå ut på att man inte ska tävla, det får inte vara någon konkurrens, ingen tidtagning, alla är lika bra, alla ska kunna vara med och VI SKA HA ROLIGT TJEJER! Ja, det är väl inget fel i det i sig, men det är ju ALLTID så (fattar dessutom inte varför jag ens bryr mig om att vara med på såna grejer när jag retar mig så in i vassen).

Förra gången jag var med i Tjejloppet så valde jag storlek M på tröjan (detta skulle man göra när man skickade in anmälan), och fick då någonting som såg ut att möjligtvis kunna passa någon undernärd medlem i Spice Girls, det var så att säga en extremt kort och tajt modell. Därför tog jag i med L detta året, men typiskt nog var tröjstorlekarna mer verklighetsförankrade nu, för att inte säga rätt så rejält tilltagna, så det hade nog passat bättre med en XS.

Hur man än vänder sig så har man röven bak. Som en äkta white trash-personlighet gissningsvis hade uttryckt det hela.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar