fredag 1 juni 2012

Friday I'm in love!

Äntligen fredag efter en lång och strävsam vecka. I morgon ska jag på viltspårkurs. Den här gången ska de skoja till det och lägga spåren inne i ett vilthägn där det bor en miljon hjortar och vildsvin för att det ska bli maximal störning. Jag är lite rädd för vildsvin eftersom jag läste/såg Törnfåglarna när jag var i en känslig ålder. Där är det nämligtvis en som blir dödad av en rasande vildsvinsgalt vid en skogsbrand. Mycket målande beskrivning som jag minns det. Det är ju inget man vill råka ut för precis, men vi får väl se hur det går.

Och på söndag är det hundutställning och däremellan kommer Johan och hälsar på och sover över. Känns som att hela helgen är fullspäckad, visserligen av roliga saker, men ändå. Det känns inte som att mitt behov av att bara ligga på soffan och slappa kommer att bli uppfyllt den här helgen.

Men än så länge är det bara fredag och snart serveras det hämtmat från Sankta Klara, som ska avnjutas med vin och nostalgi-Twin Peaks på dvd. Och brasa! Eftersom den där sommarvärmen försvann lika fort som den kom och vi har nästan oförskämt mycket ved kvar från förra året. Brasa it is.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar