onsdag 27 juni 2012

När jag blev tant, del 1

Eller vadå del 1, ska det komma fler delar? Antagligen. Har i alla fall kommit på mig själv med att samla typ pensionärspoäng. Det är inte roligt, men här kommer det:

1. Har beställt bh:ar för jättemycket pengar från Miss Mary Of Sweden. Miss Mary Of Sweden, vad kan medelåldern på deras kundkrets vara? SEXTIOFEM ELLER SÅ. Känns det som. Men om man går i en vanlig underklädsaffär, typ Lindex, då består utbudet till 99,9 % av bygel-bh:ar i tusentals olika modeller. Allvarligt, jag får panikkänslor av byglar. Inbillar mig alltid att de ska lossna och sticka hål på känslig lungvävnad som jag behöver till annat. Dessutom verkar de, bygelbh:arna alltså, inte lungorna, så besvärliga att tvätta, om de nu inte sticker hål på inre organ så sabbar de åtminstone känslig utrustning i tvättmaskinen. Skulle man mot all förmodan hitta en bh utan bygel så kan man ge sig fan på att den ändå inte finns i ens storlek. 75D  verkar nämligen vara en storlek som helt enkelt inte finns i verkligheten. Återstår: Miss Mary Of Sweden.

2. Har även beställt VITA PRO eller vad fan det nu heter, kosttillskott som det görs reklam för så in i bomben just nu, "för att behålla styrka och rörlighet i muskler och leder". Jag lider nämligen av a. smärtor och b. stelhet, i de flesta av kroppens muskler och leder oftare än vad som kan anses vara normalt. Vet inte varför. Läkare vet inte heller varför. Har provat allsköns medicinering, hälsokost, sjukgymnastik, akupunktur, akupressur, ultraljud, kiropraktik, massage, till och med psykofarmaka. Inget hjälper, mina muskler och leder är ändå stela och ömma, vilket inte på något vis berikar mitt liv. Jag är därför alltid sugen på att prova och bli besviken på nya underkurer, och nu kan man ju knappt slå på tv:n utan att det dansar omkring glada och lyckliga människor som precis fått riktigt bra betalt för att vittna om hur mycket bättre deras liv har blivit av att äta VITA PRO. Tror inte ett dugg på dom, men det skadar väl inte att prova.

Det var väl allt från PRO Light för idag.

2 kommentarer:

  1. 1. Haller fullständigt med dig angaende byglar. Det är obekvämt, och finns inte en bygel i hela världen som passar mina bröst, de skaver alltid. Som tur är har motsvarigheten till rik-ICA här en modell som passar. Har 3 st, det räcker.

    2. Här haller jag inte alls med. Jag hade intrycket av att du är sparsam, och jag kan garantera att dyra vitaminer inte hjälper. Sluta träna sa förbannat mycket, sa slipper du muskelvärk, det är mitt rad. Kroppen blir inte yngre, hur mycket du än det önskar :).

    Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. på 2: Nja, här håller JAG inte med. Eller jag kan väl hålla med om att det gissningsvis inte hjälper ett dugg att smacka i sig vitaminer, men som sagt, jag är alltid pigg på att testa. Och träning påverkar till det bättre (för mig), även om latmasken i mig gärna hade velat att det var tvärtom :-)

      Radera