onsdag 6 mars 2024

You can have it right here, you can have it right now

Helvete vad jag jobbar, det är extremt tighta dagar där allting går i ett och det känns som att jag skulle kunna hålla på dygnet runt utan att för den sakens skull bli färdig. Deadline på fredag, eller egentligen måndag morgon dårå, "du har ju hela helgen på dig", sagt av någon i Lottoreklamen på 90-talet och kanske snart någon chef nära mig, vem vet. 
Igår var jag hos Laserkvinnan på behandling efter jobbet, och det var inte så dumt. Åkte sedan hem, tog en promenad med hundarna och hade samtidigt ett mycket intressant telefonsamtal med min bror där han försåg mig med synnerligen matigt skvaller om en för oss gemensam bekant. Skvallret gick ut på att den här personen a. via drömmar fått information från dennes sedan länge avlidna släktingar att hen var "en bortbyting", b. hade kommunicerat detta till sina nu levande släktingar i en familjechatt, varpå c. en annan familjemedlem som vi också känner blev så förbannad att hen per omgående sade upp bekantkskapen med den här personen. Det här öppnade upp för väldigt många dimensioner av spekulationer, kan jag väl säga.  Ibland kan jag tycka att vår familj är lite knepig, men i den här kontexten känns den ju alldeles otroligt normal, grå och jordbunden.  

Kom hem igen, åt ett par mackor och låg sedan i soffan och läste resten av kvällen. Läste ut Den sista utgrävningen av Elly Griffiths, nu blir det inte fler böcker om Ruth Galloway. SNYFT. Ja, men sedan var det väl läggdags. Tyckte att jag inte hunnit med någonting igår, men kom sedan på att jag kom ju hem ett par timmar senare än vanligt p g a besöket hos Laserkvinnan så det hade väl sin förklaring. 

Ikväll är det filmkväll, sen kommer väl resten av veckan att rivas av i samma tempo som detta. Och i helgen ska jag jobba med ridklubbens nya hemsida, ingen rast och ingen ro här inte. Lider ju inte av sysslolöshet åtminstone. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar