lördag 2 mars 2024

I saw the writing on the wall

Swish sa det (fast inte på kontot) och så var helgen förbi. Hade sett fram mot en lugn och skön hemmahelg, men i fredags fick jag mail från Labans uppfödare att Du vet väl att Laban har en fin rosett att hämta på årsmötet? och sånt kan man ju inte motstå så i lördags eftermiddags fann jag mig själv sittandes och genomlida balans- och resultaträkningar, verksamhetsberättelse och val av styrelse för att sedan få äran att bli uppräknad bland de som blivit Svenska Viltspårchampions under förra året. 

Åkte sedan hem och kollade på skidskytte, blev nästan lipigt glad när Jesper Nelin tog sin första medalj efter 210 lopp eller vad det nu var. Man kan ju lite undra vad det är som driver en att ställa upp i lopp efter lopp efter lopp och komma på plats 8 eller 15 eller 23 eller vad det nu kan vara, särskilt kul kan det ju ändå inte kännas att ständigt befinna sig utanför prispallen. Var sedan präktig och stekte köttbullar i mängder som vi åt medan vi kollade på först ett avsnitt av True Detective (fjärde säsongen, tycker den är  riktigt bra trots att exakt alla är super-dysfunktionella och jag är även lite skeptisk till det övernaturliga inslaget) och Love is blind, Japan

Igår gick jag min vanliga söndagsrunda, tränade pilates, förberedde ett långkok och bakade bröd men sedan var det jag, Ruth, Nelson, Judy, Cathbad med flera som jag hängde med i Elly Griffiths senaste (sista? snyft) bok om rättsarkeologen Ruth Galloway. Läste väl ut drygt halva boken och hade mer än gärna ransonerat den för att få den att räcka länge, men det var 14-dagarslån på bibblan så det går väl inte för sig. Hade på vinterstudion i bakgrunden och kollade på skidskyttet, men skippade Vasaloppet för det tycker jag generellt är ganska trist. Sedan åt vi det där långkoket som stått och puttrat i fem-sex timmar och kollade vidare på True Detective och Love is blind, Japan. Sen var jag så djävla trött att jag gick och lade mig, klockan var då 19.45. Läste en stund, somnade sedan och har sovit bra i natt! Skönt att åtminstone börja veckan med en god natts sömn i ryggen. Nu ska jag ta itu med ett jobb-berg, hejpåre. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar