söndag 20 mars 2022

Proudly presenting: The pallsoffa

Ja, jag får såklart varna känsliga tittare för att det fortfarande är STÖK deluxe, men efter sju sorger och åtta bedrövelser så blev hälften av pallarna kapade 3 centimeter så att slutresultatet gick att klämma in som planerat var. Orkade ej måla pallarna sådär Pinterest-shabby chic-vita utan tog helt enkelt och draperade hela den fula härligheten bakom ett stycke 70-talsgardin som jag spikade fast på ovansidan av pallarna, och sedär vad allting blev färgglatt och...eh, ja, färgglatt. Du har ju gått helt bananas inredningsmässigt, sa min man i en ton som inte på något sätt var full av beundran, men jag gillar färg och har extremt svårt för "ljust och fräsch"-stilen. Och en soffa är det, och det bästa av allt är ju att den passade mellan två IVAR-gavlar så man slapp såga sönder ännu mer.

Är inte 100 % övertygad om att jag gillar utseendet på dynorna, eller rättare sagt passar de väl sisådär ihop med resten av rummet, men de var billiga och det går ju att dra något påslakansaktigt över dom, tänker jag. Ska också komplettera med fler kuddar eftersom det är ett måste för slappande på hög nivå. Nu ska jag kolla på landskamp i handboll, sänds endast på polsk tv med polska kommentatorer men det funkar förvånansvärt bra. Over & out! 

8 kommentarer:

  1. Hehe, man kan väl lugnt säga att vara inredningsstilar skiljer sig at en del. Gissar att bilden inte kommer att visas i en inredningstidning. Men men, myshörnan kan ju bli skön ända (om jag ska försöka hitta nagot positivt ;) ).

    Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe, nej jag är fullt medveten om att Sköna Hem aldrig kommer att komma hit :D :D :D

      Radera
  2. Det där kommer att bli en härlig myshörna! Jag är mycket för att använda det man har och ”ljust och fräscht” är inte min grej. Ibland tittar jag på Hemnet och undrar varför alla foton är svartvita och så ser jag att det är de inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Det känns som att det är dödsstraff på att ha någon färgklick i allt det vita/grå/svarta.

      Radera
  3. Mmmmm, så deilig med noen som ikke er redd for farger.

    SvaraRadera
  4. Våga vägra vitt och beige 👍🏻

    SvaraRadera
  5. Snyggt jobbat. Bar ni ner pallarna eller bar ni upp sågen?
    Oavsett vilket så fick ni det gjort. Sådan imponerar storligen på mig, som har en osviklig talang för prokrastinering.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sågen fick komma upp. Det var det minst jobbiga alternativet. HELVETE vad pallar är tunga och otympliga!

      Radera