måndag 5 januari 2015

Thunder & lightning

Tråkigt att ha en hund som är så himla rädd för skott/smällare/raketer att han far upp i full panik bara för att man slötittar på en repris av Svenska Hollywoodfruar och folk tar foton på Paul Anka. Blixtrar det så smäller det säkert snart också, så resonerar Boris, och då är det lika bra att ta skydd. Tyvärr innebär hans uppfattning om att "ta skydd" att springa omkring planlöst och skälla jättehögt, alternativt försöka krypa in under soffan och gömma sig, vilket funkar rätt dåligt om man är i storleksordning schäfer. Minns när vi sträcktittade på den danska tv-serien Brottet, det gillade han inte heller för det gick väl inte ett avsnitt utan att det var minst en presskonferens med tillhörande fotoblixtar.

Konstigt att taxarna inte bryr sig. Boris är ju ändå åldermannen i flocken, man tycker ju att de åtminstone skulle tycka det var lite obehagligt när han far omkring i full panik, men de lyfter knappt på huvudet där de ligger nedbäddade på de skönaste ställena i soffor och fåtöljer och snarkar sig genom tillvaron. Vilket i och för sig är väldigt skönt, för det hade ju varit skitjobbigt att ha tre skotträdda hundar. Men konstigt ändå som sagt.

Glor på de där djävla Hollywoodfruarna i väntan på någon dansk thriller som börjar snart. Danskarna är inte dåliga på att göra filmer och serier, så jag hoppas på lite underhållning och schysst videovåld såhär på kvällskvisten. Har betat av dagens avsnitt av Sons of Anarchy. Det där med att titta på tv-serier tillsammans med någon har ju sina avigsidor. Nu idag till exempel skulle jag inte ha haft någonting emot att beta av tre-fyra avsnitt på raken, men det hade min man inte tid med och det finns regler om att man inte får titta vidare ensam utan den andres samtycke. Så för husfridens skull och som den goda hustru jag är så får jag väl lägga band på min SoA-iver tills imorgon då. Nu blir det dansk ond bråd död.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar