tisdag 14 januari 2014

Winter is coming och hurra, vinst för Sverige

Jamen så kom "vintern" även till Skåne. Fy fan. Körde till Hässlehåla igår eftermiddag, på radion pratade dom om halkvarning och snö, men i vår del av världen var det visserligen minusgrader, men vägbanorna var torra och fina tack vare en helvetisk blåst dagen innan, så jag hoppades i mitt stilla sinne att det nog gällde andra delar av landskapet.

Satt på möte, så tittade någon ut och sa att det hade kommit en halv decimeter snö. Hahaha, vilket skämt, tänkte jag. Fast det var det ju inte. HELVETE. Hatar snö. Hatar att köra bil när det är "snökaos", jag har inga problem med att puttra fram i sakta mak, men idioter som ska om och förbi till varje pris kan man ju klara sig utan.

Körde hem efter mötet, som väl var hade folk hunnit masa sig hem från sina jobb, alternativt hade vett att stanna inomhus, för det var nästan ingen trafik. Jag lyssnade på radiosportens fattiga sändningar från Sveriges premiärmatch mot Montenegro i handbolls-EM och retade mig på att de hela tiden växlade över till Idrottsgalan, som om det var viktigare! Kom hem utan missöden och hann se hur de blågula fullkomligt mosade det montenegrinska laget i andra halvlek. GÖTT.

I morse var det någon plusgrad och jag hoppas att det så förblir. Vinter, vik hädan. Jag är färdig med dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar