söndag 12 januari 2014

Jamen då drar HANDBOLLS-EM igång

Nu stundar härliga tider i och med att handbolls-EM börjar. Idag, men Sverige spelar inte sin första match förrän imorgon. Tråkigt nog  sammanfaller detta med att jag inte är hemma, men hoppas på att radiosporten sänder detta viktiga så jag kan lyssna i bilen.

Tråkigt också att TV4 väljer att sända en dokumentär om Bengan Boys kl 23.00 en söndagskväll när min klocka ska ringa 04.30 på måndagsmorgonen. RÄTT SURT om man säger. Det hade ju varit kul med lite nostalgitrippar från the golden years, men skönhetssömnen får nog tyvärr gå före. Håller en tumme för att TV4 Play är lika pålitligt som SVT Play.

Extremt störigt: Skar upp fingertoppen på en vass kant av en tablettkarta med hundglukosamintabletter. Det blödde som satan och det här huset brukar vara välutrustat ifråga om förband, men nu fanns plötsligt bara Compeed och andra jätteplåster. Hittade slutligen små plastplåster med Blixten McQueen på som jag köpt utifallomatt blodvite skulle uppstå på barnbarnen. Kände mig som en TÖNT och sedan lossnade det när jag duschade och nu gör det svinont varje gång pekfingret nuddar vid något. Typ tangentbordet. Bäst jag slutar då.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar