onsdag 2 november 2011

Robinson-Ola

Det är hemskt många som googlar på "Robinson-Ola stammar" och så hamnar de här. Jag har ju bara skrivit ett enda pluttigt litet inlägg i detta ämne, och då var det inte ens det som var själva grejen.
Hur som helst så undrar jag varför i hela friden man googlar på "Robinson-Ola stammar"? Är det för att kolla om han verkligen gör det eller om det bara är som man inbillar sig? Eller hur tänker folk? Jag fattar ingenting.

Ola är dock fortfarande min favorit i årets Robinson, stamning eller ej. Han verkar vara en soft kille med glimten i ögat och hjärtat på rätta stället och så vidare. Ola borde vinna, tycker jag.

Och på tal om stamning så stammar även Adrian ibland, fast det blir inte lika mycket K-K-K-Claudius-stämpel över det hela när det handlar om en 2½-åring. Men hur som helst. Man ska ju inte lägga sig i när folk stammar, alltså inte hjälpa till och fylla i ord och sådär. Men det är fan SVÅRT att sitta och lyssna på någon som säger att han vill ha en-en-en-en-en-en-en-en-en-en...och så vidare i all oändlighet, man vill ju liksom bara starta en stor utredning: Men vad är det du vill ha? En kudde? En bil? En nalle? En smörgås? PEKA! Fast till sist räddade han sig helt skickligt på upploppet med ett Jagkanintesägadet och då blev det helt plötsligt befogat att reda ut det hela. Tyckte jag åtminstone.

Prinsen, en smart kille.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar