fredag 11 november 2011

111111

Snart, eller inte så snart egentligen eftersom jag skriver detta i förväg och schemalägger publiceringen (som om jag är en mycket viktig och upptagen person, eller LB [ellbe] som vi säger, LB ska, när det inte förkortas, uttalas på dryg skånska och står för Lide Bissy, det vill säga dryga personers sätt att uttrycka hur djävla viktiga dom är) är klockan 11 och det är den 11/11-11. Ett magiskt klockslag på ett magiskt datum. Eller kanske inte. Nu har jag hört allt från jordens undergång till new age. Eller om det är samma sak.

Men allvarligt. De 12 första åren på ett sekel måste det ju inträffa datum- och tidskombinationer med snygga siffror eftersom året har 12 månader och ett dygn har 24 = multipel av 12 timmar. Till exempel 030303 kl 03.03. Inte fan gick jorden under då.  Inte fan kommer det att hända något spännande kl 11 idag heller. Man kommer att ila omkring som en skållad iller på sin arbetsplats precis som vilken annan dag och tid som helst.

HOPPAS JAG alltså. Det är väl bäst att lägga in någon form av brasklapp så att inte Ödet kommer och lägger fälleben på en och det blir mitt fel om jorden går under idag.

EDIT, som det heter. Det här med schemalagd publicering av blogginlägg fungerade ju sådär. Det vill säga inte alls. Det beror förmodligen på 111111. Eller är det mig det är fel på kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar